Edwin Mik on Tour

Bevestiging reis naar Australie en Nieuw-Zeeland

Eindelijk zover,

De reis is geboekt en is alles geregeld.

Laughing

Wat een werk om alles uit te zoeken. Je kunt wel een vlucht boeken, maar er moet ook een hotel beschikbaar zijn waarin je kunt overnachten, de ene is afhankelijk van het andere.Het Reisbureau is hier meer dan een week mee bezig geweest.

Heb voor deze reis gekozen omdatAustralie het gehele jaar door te bezoeken is, en hierbij ook nog een uitstapje naar Nieuw-Zeeland en Fiji kan maken.

De seizoenen zijn echter tegenovergesteld aan die in Europa:de zomer begint in december en de winter in juni. Naarmate men meer naar het noorden gaat, worden de temperatuursverschillen tussen zomer en winter steeds geringer. Het uiterst noorden bij Darwin wordt beinvloed door de moesson en kent een vochtig en een droog seizoen. In de Australischezomer varieert de termperatuur tussen de 25 in het zuiden en 30 graden in het noorden en kan het in het binnenland oplopen tot boven de 40 graden Celsius. In de wintermaanden loopt de temperatuur uiteen van 13 graden ter hoogte van Sydney tot 22 graden Celsius ter hoogte van Cairns.

Ga deze gebieden bezoeken; New South Wales & Australian Capital Territory, Queensland, Northern Territory,South Australia, Victoria.

Voor velen is Nieuw-Zeeland het onbekend land aan de andere kant van de wereld.

Nieuw-Zeeland is een land van uitersten en heeft een schitterend en gevarieerd landschap:

witte verlaten stranden, diepe fjorde, ongerepte regenwouden, prachtige flora en fauna, geisers en vulkanen. Naast de indrukwekkende natuur is ook de Maori-cultuur nog altijd nadrukkelijk aanwezig. De Maori-naam voor Nieuw-Zeeland is Aotearoa, het land van de lange witte wolk

Ga deze gebieden bezoeken; Noordereiland, Zuidereiland.

Fiji Island cruising & sailing. 'Ni Sa Bula' - welkom op Fiji!

De South Pacific Islands, gelegen in de Stille Zuidzee, zijn werkelijk een paradijs op aarde.

Het is werkelijk Life is lived in the moment. Tomorrow is only a concept. Today is a joy!

Hopende hiermee al een klein beetje het gevoel te krijgen wat mij te wachten staat.

Groetjes,

Edwin

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!